Post by titelitcoli on Feb 15, 2022 15:02:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitten Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitten Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак на бесконачне новчиће ▞▞▞
▞▞▞ Kitten Match 2022 version ▞▞▞
Ово је невероватна апликација! Као да су у ствари мачке ја се бринем о њима!!!!!!
Одлицна је бас слатка
Ок....признајем. Свиђа ми се... БАШ ЈЕ СЛАТКО!!!😆. Играње такође није лоше. Само нешто више од 100 инча, али за сада нема проблема.
Kitten Match Teka-teki pkpl
Веома добра игра за украшавање. Мачићи су цоол, можете их облачити, хранити, итд. Постоји неколико ствари које бих поправио, а прва је да постоје само три главна стила дизајна и све што сам до сада урадио, не можете мешати и ускладите их јер стилови нису кохезивни један са другим. Свиђа ми се чињеница да можете играти без додавања новца осим ако то не желите, зато сам му дао укупну 4.
Мачке су слатке. Њихови разговори су чудни, као да неко опомиње играче како да не напуштају мачке. Утакмица је ужасна. Време је прекратко и потребно је превише потеза или додира да би се делови померили. Која је поента непокретних комада? Намештај се може додати само један по један по избору програмера. Стварно? Велики сто за сноокер у средини простора? Да је утакмица имала више смисла, наставио бих да играм. Ћао Китти, Ланце и Абу
Иако је ова игра забавна и симпатична, будите упозорени ако немате фејсбук да направите резервну копију. Након неких проблема са мојим телефоном, речено ми је да чак ни са мојим ИД-ом игре не могу да врате моју игру и да је требало да се повежем на Фацебоок. Потрошио сам прави новац на своју последњу игру и сада сам све изгубио. Корисничка служба није од помоћи јер вам само кажу да је требало да је повежете са Фацебоок-ом и да вам прија дан.
Волите ову игру!! Играње игре је забавно и изазовно! Међутим, сада када покушам да играм, каже ми да постоји ажурирање и када кликнем на ажурирање, води ме на Гоогле плаи где ми каже да немам ажурирање. 🤬😢 Ажурирање: Био сам на стабилној мрежи и радим потпуно исту ствар, у ствари, био сам код куће када сам ажурирао рецензију И ништа друго није имало проблема са ажурирањем осим ове апликације.
Пошто је ова игра ажурирана, више не могу да играм игру, веома сам изнервиран јер сам уживао у њој, разлог је што неће учитати собе које сам преуређивао и не могу да уђем у 2 друге собе 2 храним своје мачке или мењају одећу. Стално говори повежите се на интернет и мој телефон је повезан на интернет, молим вас да га сортирате или ћу га трајно избрисати
Има слатку причу и одличан је начин да проведете време
Преслатке игрица
ВОЛИМ ТО Ја сам особа за мачке и псе, тако да волим апликације које укључују псе и мачке, такође ВАМ ВЕЛИКО ХВАЛА ШТО СТЕ ОВУ АПЛИКАЦИЈУ УЧИНИЛИ ДА ЈЕ НЕВЕРОВАТНА 10/10 БИ ПРЕПОРУЧИО.
Ово би требало да буде забавна игра, али нажалост, ова игра није забавна како сам мислио да ће бити. Пре свега, игрица није иста као рекламе које сам видео, и искрено, преузео сам ову игру, јер сам мислио да ће бити забавна и опуштајућа. Али ова игра ми даје већи стрес сваки пут када је играм и морам да платим ако желим тај појачивач. Зашто га једноставно не дате бесплатно без плаћања? Бесплатан боостер дајете само ако се нивои повећају. Али брате, нивои су тешки као јеботе.
Без трошења новца не можете победити нивое. Био сам на једном нивоу 2 недеље. Имам дупле лопте, лопте са свим могућим комбинацијама, не могу да победе. Похлепа да потрошимо у овој игри је смешна. Свака игра треба да се победи без појачања или новчића. Овај ниво је немогуће победити без трошења пуно новца. Комади не падају довољно брзо и морам да чекам да их поток носи около. Користио сам свако појачање и сваки новчић и остао сам са 2 жетона чак ни на
Супер је
Забавно и слатко, али је тако лако потрошити новац на ову игру. Будите пажљиви јер губите играјући курсну игру упаривања, тако да ће вас натерати да уложите више новца у игру, уверите се да сте на томе колико ћете потрошити.
Имао сам 126 лајкова, сада имам 40 лајкова, молим вас вратите моје лајкове да бих могао да дам овој игрици 5 звездица јер је ова игра тако добра, али проблем са лајковима ме је учинио толико несрећним и ако изгубите игру, тражи 900 новчића за 5 потеза као озбиљно било би боље да тражи 100 новчића молим вратите ми лајкове😭😢😿😖🤧🤬😡😠
Само покушавам прво да схватим игру. Данас тек почињем са овом игром.
Не могу да играм игру јер пише да проблеми са интернет конекцијом са временом 29:45 поправи то што је пре могуће?? Сваких пола сата када се враћам игри, стално пише време 29:45 изнова и изнова од 8:00 јутрос, сада 12:15 увече, решите овај проблем што пре 🙂
👌👌❤❤
Толико сам се забављао са мацом Абу и Лаунцеом, али не могу да добијем другу, морам да играм 7 дана
Kitten Match Teka-teki ffhh
Cooking Sizzle: Master Chef असल की नकल वाले गेम rjk
Сама игра је забавна, понекад тешка, али то је за очекивати. Оно што ме стварно одвлачи је лоша шема награђивања за испуњавање одређених задатака/циљева. На пример, у неколико наврата сам био награђен временски ограниченим појачивачима итд за рецимо 2-5 минута коришћења одређених ствари, али не могу да их користим јер немам живота или немам времена (или батерије) да наставим тако да време појачивача откуцава и остаје неискоришћено, што ми је заиста досадно и не одлаже. Потребно је сортирање.
Волим, волим, волим. Само тако настави!!то је моја омиљена игра. Можда другачија одећа за маце. Задржи ову игру. То је ПОБЕДНИК!!!!! .
Ова игра је дивна за играти. Волите везу са мачкама, она је скоро стварна. Неки од изазова су тешки, само бих волео да то урадим брже. Понекад се осећам фрустрирано 😠
Мачићи могу да причају и причају целу игру, што ме нервира. Звуче захтевно када увек кажу "узми ми ово, донеси ми оно" и то уништава слатки фактор колико размажено звуче. То би требало да буде људски лик који приповеда игру и одлучује која брига је потребна мачићима тако што ће их прегледати. Мачићи треба да се држе мјаукања. Осим тога, то је само још једна игра на туце мечева. Мало досадно и није моја ствар.
Ако не купујете новчиће, никада нећете победити можда једном у плавом месецу. Ако платите 900 новчића, добијате 2 потеза и онда желе 1200 новчића док не купите више
Да и даље плаћате да бисте играли. Чак ни не кријући. Тамо сугестије потези су ту и губе. Тако да желите да потрошите новац. Па мој одговор је јеби се.
Најслађа игра икада, посебно ако волите мачке!
Неће се ажурирати. Свиђа ми се игра, али када је отворим, стално ме тражи да је ажурирам и када покушам, и одведе ме у продавницу за репродукцију каже да нема ажурирања. Чак сте и деинсталирали и поново инсталирали и ради исту ствар
Ова игра је толико заразна.... не могу да престанем да је играм.. али.... молим вас да је учините доступном да бесплатно купите цат еве... мислим без трошења новца... та мачка је тако слатка. ...али не могу потрошити новац за то
волиш кућне пејзаже? да ли волиш мачке? јер ово су само кућни пејзажи, све до потпуно исте графике корисничког интерфејса, али са мачкама. заиста нема много тога да се каже у игри. али тамо где заиста сија је прича. поставља многа питања - ако су мачке разумне, зашто су и даље кућни љубимци? зашто могу да преуређују куће, али не дођу до високих полица? зашто могу да поседују имовину, али не и посао? зашто су сви тако трауматизовани и говоре покварени енглески? идк, али је прилично смешно, и добро се забављам.
Киттентастиц! Прилично изазива зависност и не мора да вас кошта ни пени. Нивои постају све тежи како напредујете, али ово је добро за ваше моторичке вештине. Прича може изгледати мало детињасто, али понекад нам је потребан бекство.
Престаните да нам дајете превише од тог бескрајног изазова. Стварно ми не треба. Није дало медаљу да завршим декорацију моје собе
Занимљиво
Релли слатка кул игрица волим је🤩💓❤💓❤💓❤
Апликација има проблема и подршка не помаже. Отварао сам и затварао ову апликацију толико пута и још увек пише да је недоступна.Идем у Деинсталирати и поново инсталирати игру да видим да ли ће то помоћи. Немојте схватити ову игру, она има много проблема иако је слатка игра. Разочаран сам како подршка решава овај проблем.
Волите игру, само бих волео да не морате да имате интернет или Ви-Фи да бисте могли да играте
Kitten Match פאזל eka
Добра игрица прилично лака и веома заразна играм се већ око месец дана и још увек ми није досадило. Прича је заиста добра и увек је занимљива доводећи нове ликове у сваку собу.
Волим ову игру! Постоји много начина да зарадите новчиће, појачања и време. Постоје и опциони огласи које треба гледати за додатке. Једина ствар која ми се не свиђа колико ми јако троши батерију.
Одлицна игрица препоруци пи свакоме.
Ја играм ову игру. Али зашто бих желео да играм игру у којој приказује маму мачку коју ветар односи, а затим пада и умире пред својим мачићима! Просто је ужасно.... наставите да покажете о чему се игра заиста ради. Нећу је више играти.
То је забавна игра за опуштање током вечери
Игра ради одлично неко време, а затим почиње да се гаси изнова и изнова. Поново ће се поново покренути што отежава игру. Поново ће се покренути или затворити када се куповина изврши губитком новца И купљене ставке или предмета. На крају, озбиљно разочарење док се поправка не заврши
Волите маце, али понекад је тешко добити све делове слагалице