Post by titelitcoli on Feb 15, 2022 14:46:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neribotas brangakmenių įsilaužimas ▞▞▞
▞▞▞ Bus Simulator : Ultimate 2022 version ▞▞▞
Man patinka visi žaidimai ir noriu žaisti
Sūnus žaidimas
2 žvaigždutės viskas gerai, bet parkavimo klaida labai erzina... prašau greitai ištaisyti tą klaidą.
Bus Simulator : Ultimate Simulation fym
Bus geriau be parko puikiai lol Bandau viską, o keleivis negali išeiti
tas avižos oer ta organizacija
Tai geras žaidimas, nors kūrėjams reikia atlikti keletą pakeitimų keliuose, prekybos centruose ir degalinėse, jie yra per daug sumodeliuoti, atrodo, kad važiuojame toje pačioje aplinkoje vėl ir vėl, todėl žaidimas tampa nuobodus.
Šie žaidimai yra geriausias geras žaidimas, tačiau viena problema yra autobusų stovėjimo aikštelė, o ne automobilių stovėjimo aikštelė
Autobusas nestovi...daug kartų bandžiau..bet to nepadariau...visas žaidimas gražus.bet baigti ne
Geras žaidimas yra man bet gaila kad internėtinis yra
Ei, finišo maršrutas neveikia. Baigęs ir pastatytas, maršrutas nebaigtas. Tiesiog išsaugokite ir išeikite iš žaidimo, o iš naujo įveskite maršrutą. Išspręskite maršruto užbaigimo problemą. Dėkoju. Tada duosiu 5 ⭐
Aš negaliu pastatyti autobuso pirmuose lygiuose, matydamas, kad žaidime „ilke“ buvo parkavimo klaida. Taigi, kai tik ištaisysite klaidą
Grafika ir valdymas yra labai geras
Geras žaidimas, bet AI yra OMG, jie nebuvo užprogramuoti, kad matytų transporto priemones. Jie tiesiog mus sumuša visur 😣😣
Tai geras žaidimas ir vertas 5 žvaigždučių, bet problema ta, kad pasiekus tikslą ir stovint parkuotis yra labai sunku. Taigi padarykite tai lengviau kitame atnaujinime.
Žaidimas nuostabus. Kai einu pasiimti žmonių, atsiranda klaida. Į autobusą jie neįeina. Man reikia visiškai išeiti iš žaidimo ir grįžti atgal, tada jie supras, kad aš čia, ir pradeda įeiti. Kai atvykstu į tikslą, viskas veikia gerai. Ar galite tai pataisyti, prašau? Nenorėčiau pašalinti programos dėl šios vienos priežasties. Bet tai svarbu, nes esu sulaikytas, nes tai neveikia. Prašau?
Man patinka žaidimas, bet tik 4 žvaigždutės, nes šviesoforas nedega geltonai, mano keleiviai nepatenkinti. pataisykite tai, kad gautumėte 5 žvaigždutes.
Tai puikus žaidimas, bet pilnas klaidų, jei maršrutas tinkamas, bet jei pasieksiu tikslą, keleiviai nepaliks autobuso, todėl prašau pataisyti
Tai labai geras žaidimas, nors šis žaidimas vis dar geras
Piano Fire: Edm Music & Piano 음악 afjr
버스 시뮬레이터 : 얼티메이트 시뮬레이션 ydzj
Bus Simulator : Ultimate Симулационни hezn
Tai gerai, bet keliai yra labai panašūs, o kai aš einu į Santa aną neprisijungęs, man neleidžiama nieko daryti, todėl reikia taisyti, o jei galite tai pataisyti, darykite tai, kad mane išjungtų iš programos. Žinau, kad tai ne mano įrenginys, nes turiu tikrai gerą įrenginį.
turiu klaidos ištaisymą (paleisti iš naujo)
Geras žaidimas, jame yra tikrų radijo stočių ir galite pritaikyti autobusą. Tačiau Orlando terminale yra gedimas. Vis sako, kad parkuosi čia puikiai, kai jau esu ir negaliu tęsti. Taigi jūs tiesiog turite mesti darbą ir negauti užmokesčio už misiją. Taip pat prašome įjungti geltoną šviesoforo šviesą. Kaip mes turėtume žinoti, kada lemputė užsidegs raudona? Ir tada, kai važiuojame degant raudonam šviesoforo signalui, sulaukiame kaip 28 USD baudos už kelių eismo taisyklių pažeidimą ir vieno keleivio įžeidimo 💀
Žaidimas toks geras 💓🥳...Bet automobilių statymas yra mano didžiulė problema, nes aš parkuoju savo autobusą puikiai, bet žaidimas visada sakyk, kad stovi puikiai..plsss ištaisyk klaidą🥺😥😔😭. Tikiuosi, kad kitame atnaujinime parkavimas bus gerai...🎉💝
Man patinka šis žaidimas, bet kodėl negaliu pastatyti automobilio, tai ištaisau
kai žaidžiate, jis nustoja veikti ir kartais užšąla, todėl pataisykite ir gaukite 5 žvaigždutes
Bvğ rūkant ŕģ😂
Kas negerai su šiuo žaidimu, aš stoviu visiškai nepriekaištingai. Aš pykstu, dabar jį pašalinau, iš pradžių mėgavausi žaidimu. Bet klaida mane taip supykdo.
Taip, tas pats ir Bharat Singh, nieko neįvyksta, kai pastatau autobusą taip šiame mobiliajame Santa ana į Oaklandą, mano dievas, ir kitas mano mobilusis, mano žaidimas veikia puikiai, bcs tai sena versija tik Oxford, Crawley ir Ipswich, bet ši versija tokia, ką aš sakau pls, ištaisykite šią naujos versijos klaidą, specialiai parkavimo sistemą, pls
Patarčiau žaisti įdomu
Bus Simulator : Ultimate સિમ્યુલેશન lka
Atėjo laikas, kai jie atidarė tiek daug šalių ir daugybę terminalų, bet važiavo greitkeliais, kurie kiekvieną kartą atrodo lygiai taip pat! jokių žiedinių sankryžų, jokių suskaidytų kelių, kietų kelkraščių, didelių platesnių kelių, kad galėtume susijungti su kitais automobiliais ir įlipti keltais, kad galėtume peršokti iš vienos šalies į kitą.
Išbandykite ir išspręskite parkavimo problemą.Nebegalima atsakyti į parkavimą. Išspręskite ją kuo greičiau.
Vis sakoma „parkuok puikiai“ KĄ NORITE, kad aš Daryčiau? APSKAIČIUOTI TIKSLIĄ stačiakampio vietos maržą, KAD PADARYTI TOBULIAI PASTATYMĄ? TAIP PAT MYGTUKAS VISAI NEVEIKIA. DĖL VARO IR LŪŽĖS IR PAŽEIDŽIU. PRAGARAS. BANDANČIU ATSILAŠYTI NUO ŽAIDIMŲ MOBILIŲJŲ LEGENDŲ ŠIS ŽAIDIMAS MAN DIDĖJO STRESO. Tangina talaga sarap sampalin utak ng creator nito, nanggigigil ako pre.
Pataisykite stovėjimo autobusą, man labai patinka šis žaidimas, bet kai važiuosite pasiimti keleivį, pastatysite automobilį stovėjimo aikštelėje