Post by titelitcoli on Feb 15, 2022 14:58:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Pierre the Parrot ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Pierre the Parrot IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ בגידות אינסוף הכל ▞▞▞
▞▞▞ Talking Pierre the Parrot 2022 version ▞▞▞
חובה להוריד
קוהי
משעמם אבל כיף לילדים
בהצלחה עם אמא ואבא שלך צריך לעשות זה לקבל את ההזדמנות להחזיר אותו למסלול ולהחליף אותו בסקוטלנד עצמאית.
זה כיף אבל הפארוט מפחיד, ואם הוא אומר כפול הוא יגיד אחרת אבל לא אמרתי את המילה זה כל כך מפחיד 😳😰 😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨
אני באמת אוהב את זה. זה המשחק הכי אסיר תודה אי פעם ☺ התוכי הזה מצחיק 😂 אבל אני אוהב את התוכי 😍😜
ho jaoge
משחק מהנה אתה יכול להגיד לו דברים והוא יגיד את זה בחזרה חשבתי למחוק אותו אבל משהו אומר לי שאין משחק מהנה מאוד מקווה שכולם יאהבו אותו כמו שאני אהבתי
מְשַׁעֲמֵם. גורם לטלפון להתקלקל.
מפסיק להגיב פתאום אני חייב להסיר את ההתקנה של האפליקציה.. בבקשה תקן את זה...
רד ממני
פעם אהבתי את המשחק ב-2014 אבל עכשיו הוא די מפחיד. אמרת שתיקנת באג אבל לא! יש תקלה אפילו אם פייר אומר משפט נכון, טום מופיע באקראי אבל במקום לתקן אותו, הוא פשוט עוזב. וכשנכנסתי למשחק אחרי 7 שנים, בזמן שרשמתי תאריך לידה מזויף, פייר התחיל לדבר לבד ברקע. התחרפנתי כל כך, בבקשה תקן את אלה! ואני אתן לך חמישה כוכבים!
פייר כל כך חמוד!!!, הוא עושה רוקנרול וזורק עגבניות. פייר הוא תוכי חכם. 🐦🐧, דומה בציפורים, פינגווינים, ציפורי אהבה, תוכים ומקוות.
זה לא משחק טוב. המשחק הדהים אותי. אבל, אחותי אוהבת את המשחק מאוד. אז נתתי 1 ★
זה היה המשחק הגרוע ביותר אי פעם בבקשה outfit7 תקן את המשחק😡😡😡!
הכי מצחיק שיש!!!!! ממליצה לכולם
רעש לא ברור.
מג מגני מגני מגניב
לדבר עם טום זה נפלא. מומלץ לכל הבתים.
משחק חרא
טיפש ואיכותי.. מאוד פיפי
זו השיחה שלך rr4reed ראה
מגניב אבל גם מאוד מצחיק אני מניח שאף פעם לא היה לי את המשחק הזה בחיי החור אני מתכוון שזה כמו חלום בשבילי טוב בגוף שלי לא שיחקתי במשחק הזה בחיים שלי וגם בבקשה תגיבו ותגידו לי בבקשה מה אתה חושב תודה זנה
Talking Pierre the Parrot Entertainment zpt
Talking Pierre Unterhaltung bddy
לא הצלחתי להוריד
המשחק הוא כיף ואני כל כך אוהב אותו כי פייר מתנהג מצחיק במיוחד כשטום מגיע
האפליקציה הזו מאוד מעניינת והמזח מאוד חמוד ומנגן בגיטרה
ממשיך להגיד את מה שאני לא רוצה שזה יגיד וממשיך להגיד דברים שאמרתי קודם. זה גם אומר דברים גסים באקראי.
ג'יי
חמוד אבל לא לבני נוער כמוני
שנתי...שנאתי...שנאתי...
אני במצא
מאוד משעמם
זה משחק מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מצחיק והמשחק הזה הוא משחק נחמד מאוד לא רע
תוכי נשמע רע. בשביל מה טום החתול כאן? חתול מעצבן. תוכי בקושי עובד. חותך מילים כדי ליצור שיחת תוכי אקראית משלו, וזה היתרון היחיד. אמרתי שחתול מפריע להכל.
הדבר היחיד שאני אוהב באפליקציה הזו הוא השיר "עשן על המים" אחרת למה אתה צריך להשיג הכל ב-$1.99 אני מתכוון שזה לא כמו כולכם
התכונה ללא פרסומות היא חסרת תועלת.
משוגעת על זה
בוז
זה משעמם כי אתה צריך לעשות הרבה כיף שוב
כאשר אתה מוריד אפליקציות מחנות Play, חלק מהאפליקציות יבקשו רשות להשתמש במידע לפני ההתקנה. כאשר אתה מוריד אפליקציות שנבנו עבור אנדרואיד 6.0 ואילך, אתה יכול לאפשר או לדחות הרשאה ברגע שתתחיל להשתמש בהן. $ ln - רכישות אפליקציה מאפשרות למשתמש לבצע רכישות תמונות/מדיה/קבצים משתמש באחד או יותר מ: קבצים במכשיר, כגון תמונה, סרטונים או אודיו, מיקרופון האחסון ההרחבה של המכשיר משתמש במיקרופון(ים) של המכשיר.1. פתח את אפליקציית Play Store
אני עושה לו מיאו הוא עושה לי האו זה מצחיק מאוד חחחח
אני אוהב את הקול של פייר
Save The Girl Kasual ttak
אני אוהב לדבר על פייר התוכי!